Reklamacja rowera

• Autor wątku Autor wątku mariush89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mariush89

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam.
Przed zimą oddałem rower na reklamację do serwisu, gdyż amortyzator miał zbyt duże luzy na goleniach. Odbierając rower miałem wrażenie, że nic się nie zmieniło, ale nawciskali mi kitu, że to luz roboczy i odjechałem. Miesiąc temu oddałem znowu, bi nie dało się na tym jeździć. Zauważyłem, że w książeczce serwisowej wpisali mi tylko serwis, żadnej wzmianki o wymianie amortyzatora na nowy, ani żadnego dokumentu potwierdzającego wymianę. Serwisant powiedział, że producent ma tą informację u siebie. Zdziwiło mnie to, bo wolałbym mieć jakieś potwierdzenie, że ten amortyzator został wymieniony. Teraz mija miesiąc, a producent podobno nie odpowiedział na maila od serwisu w sprawie kolejnej reklamacji, a ponoć ma na to 2 tygodnie. Gdy poprosiłem o jakiś kontakt do producenta (tam gdzie wyślą amortyzator na reklamacje), to serwisant powiedział, że nie może mi dać... że może się za mną stawić i napisać jeszcze raz maila...
Żadnego kontaktu, dokumentów, nie wiem co robić. Chciałbym ich jakoś przycisnąć, ale nie wiem nawet co im mam powiedzieć.

Powrót