M
maya1
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Dnia 17.09.07 zakupiłam telefon Samsung Z720 z Orange na firmę. 07.10.07 oddałam telefon do punktu (odklejał się wyświetlacz). Telefon był naprawiany 3 razy, za każdym razem pisano to samo ?poprawa montażu wyświetlacza?. Potem trafił do serwisu centralnego jak napisano ?na wymianę obudowy?. Odbieram, wszystko działa nie odkleja się. Jednak na drugi dzień to samo, słychać charakterystyczne klikanie. Proszę o pomoc nie mam telefonu już półtora miesiąca, co robić?
Gwarancja mówi w pkt.3 ?Użytkownikowi przysługuje prawo do wymiany produktu przez Gwaranta, na nowy, wolny od wad, w przypadku, gdy:
- w okresie gwarancji dokonane trzech napraw wymagających wymiany podzespołów, a produkt nadal wykazuje wady
- Autoryzowany Punkt Serwisowy stwierdził na piśmie, że wada jest niemożliwa do usunięcia?
Według Samsunga nie przysługuje mi wymiana telefonu, bo ?poprawa montażu wyświetlacza nie jest wymianą podzespołów? taką odpowiedź dostałam na infolini Samsung i będą naprawiać dalej, a to będzie trwało ponownie półtora miesiąca. W takim razie te nie wiem, czym były te 3 naprawy.
Nie wiem, co zrobić, gdzie się udać?
Proszę o pomoc.
Gwarancja mówi w pkt.3 ?Użytkownikowi przysługuje prawo do wymiany produktu przez Gwaranta, na nowy, wolny od wad, w przypadku, gdy:
- w okresie gwarancji dokonane trzech napraw wymagających wymiany podzespołów, a produkt nadal wykazuje wady
- Autoryzowany Punkt Serwisowy stwierdził na piśmie, że wada jest niemożliwa do usunięcia?
Według Samsunga nie przysługuje mi wymiana telefonu, bo ?poprawa montażu wyświetlacza nie jest wymianą podzespołów? taką odpowiedź dostałam na infolini Samsung i będą naprawiać dalej, a to będzie trwało ponownie półtora miesiąca. W takim razie te nie wiem, czym były te 3 naprawy.
Nie wiem, co zrobić, gdzie się udać?
Proszę o pomoc.