P
pietra69
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. Moja sprawa dotyczy firmy Orange. Mam umowę podpisana z tym operatorem do grudnia 2011 r. Jest to umowa dla klienta biznesowego. Zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy z pytaniem czy wystarczają mi minuty. A ponieważ ostatnio gdzieś dużo więcej dzwonie , zaproponował zwiększenie pakietu minut , na co ja się zgodziłam. Zaproponował mi również nowy aparat w atrakcyjnej cenie 99 zł. Na moje pytanie czy wiąże się to z aktywacją nowego numeru odpowiedział przecząco. Umowa miała być zawarta na 30 miesięcy. Po otrzymaniu przesyłki i jej rozpakowaniu okazało się że otrzymałam również kartę SIM co jest równoznaczne z nowym numerem, a telefon kosztuje 120 zl.a nie 99. Napisałam reklamację do orange . Zadzwoniła do mnie przedstawicielka tej firmy odnośnie wyjaśnienia tej sprawy. Zaproponowała ze może mi anulować umowę na nowy numer ,promocyjny pakiet minut przejdzie na moje aktualne konto, ale czas umowy wydłuży sie o owe 30 miesięcy po grudniu 2011 r. Nie zgodziłam sie. Uważam ze zostałam oszukana nierzetelna informacja. Czy mam szanse na pozytywne rozpatrzenie odwołania? Może ktoś zna przepisy które by mi pomogły w tej sprawie, i napisaniu dobrego odwołania
Ostatnia edycja: