T
tzsuser
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Tytułem wstępu opiszę moja sytuację: 1.) rezygnuje z ubezpieczenia grupowego na życie w którym bank pośredniczy obciążając moją kartę składkami (przechodzą na ubezpieczanie na życie indywidualne); 2.) rezygnuję z karty kredytowej po wcześniejszym uregulowaniu wszystkich należności (ubezpieczanie na życie indywidualne opłacam samodzielnie bez pośrednictwa banku); 3.) bank przysyła mi monit o zadłużeni na karcie; 4.) składam reklamację; 5.) bank nasyła na mnie dwie firmy komornicze które po wyjaśnieniu odstępują od egzekucji; 6.) bank wysyła mi kolejne monit które podnoszą kwotę zadłużenia jednoczenie wydłużając w czasie (maksymalnie według regulaminu) rozpatrzenie mojej reklamacji; 7.) otrzymuję kolejny monit, opłacam w całości zadłużeni; 8.) bank zamyka moją kartę kredytowa jednocześnie odcinając mnie od obsługi klienta; 9.) bank nie odpisuje na moją reklamację gdyż nie jestem już klientem bank;
Pytanie: czy mogę w jakikolwiek sposób wymóc na banku rozpatrzenie mojej reklamacji?
Pytanie: czy mogę w jakikolwiek sposób wymóc na banku rozpatrzenie mojej reklamacji?
Ostatnia edycja: