S
ShallWeDance
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam. W czerwcu rezerwowałem lot i były problemy z płatnością kartą. Jako, że lot był szybciej niż 2 tygodnie to przelewu nie mogłem zrobić i do wyboru była płatność kartą, lecz ta metoda nie działała. Na drugi dzień dostałem od nich wiadomość, że przepraszają za problemy z płatnością. Jako, że był to lot który musiałem odbyć, znalazłem na stronie Wizzair'a (tą linią leciałem) dane do konta na które mogę wpłacić pieniądze za lot. Pieniądze oczywiście przelałem i wszystko byłoby okej gdyby nie fakt, że tego samego dnia o godzinie 00:00 moja kartą czyli również moje konto, zostało obciążone kwotą równą kosztowi lotu. Czyli w skrócie zapłaciłem podwójnie za jeden lot. Pisałem na reklamacje do Wizzaira i w odpowiedzi dostałem wiadomość, że chcą potwierdzeń wpłaty pieniędzy. Owe potwierdzenia im oczywiście odesłałem i aktualnie czekam na odpowiedź mniej więcej 40 dzień. Jakie są szanse na odzyskanie tych pieniędzy i czy mogę ich jakoś hmm, pogonić, jeżeli chodzi o odpowiedź. Z góry dziękuję za pomoc