Reklamacja

• Autor wątku Autor wątku halinka11
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

halinka11

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
Witam Początkiem lutego oddałam buty zimowe na reklamację buty były rozklejone zostały naprawione dzień po naprawie używałam ich i poczułam że mi przemaka lewy but i trochę prawy. Po kilku dniach zaniosłam ich na reklamację powiedziałam że przemakają i zażądałam wymiany na nowe. Po kilku dniach otrzymałam informację że reklamacja została odrzucona i nie wiem co teraz zrobić? Myślę po prostu że były źle sklejone i dlatego przemakały skoro nie chciał wymienić mógł je naprawić. Buty kupiłam we wrześniu 2013 roku. Proszę o pomoc

A czy te buty miały nie przemakać?

Powiedziałam sprzedawcy że przemakają mi buty bo mam mokre skarpetki Nie widziałam gdzie są rozklejone a przypuszczam że są gdzieś sprzedawczyni sama wpisała wymiane ja chciałam naprawy powiedziała że jedynie jest możliwa wymiana i chcę wiedzieć co mam teraz zrobić?

Buty zostały naprawione (sklejone). Fakt że przemakają, jeżeli nie było informacji że są nieprzemalakne, nie stanowi podstawy do reklamacji.

Nie było informacji że przemakają przecież mogą przemakać dlatego że są gdzieś rozklejone sprzedawca to powinien sprawdzić

a jeśli rozkleją Ci się klapki to zaniesiesz z reklamacją, że przemakają?
kupując z głową unika się kłopotów

Drugi raz takiej głupoty nie popełnię

Powrót