reklamacje towarów od stycznia 2015

• Autor wątku Autor wątku patryk1634
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

patryk1634

Użytkownik
Odpowiedzi
210
Witam, wiem ze coś się pozmieniało ale nie mogę znaleźć nigdzie jednoznacznie co się zmieniło, niby konsument ma więcej przywilejów ale jak ja czytam to co jest napisane w tych "tabloidach" to śmiać się chce, przepraszam za zaśmiecanie forum takim tematem, ale proszę tylko o jakiś link do nowych zarządzeń i to w sumie tyle, postaram się jakoś zrozumieć urzędowy język :)

jak rozumiem interesuje mnie początek działu trzeciego ?

dziękuję bardzo, przyda mi się jak będę reklamował głośnik do komórki na jack'a :)

Witam,chciałam się dowiedzieć jakie mam pa
prawo jako konsument. Dwa miesiące temu zakupiłam wozek bezpośrednio od producenta.Kilka dni temu podjeżdżajac pod stopień gondola wozka wypiela się i moja córka wysunela się na beton,.całe szczęście było to przed sklepem i była gruba gumowa wycieraczka.Na ta chwile nic jej się nie stało ponieważ odrazu pojechałam z córką do lekarza która kazał zrobić jeszcze usg główki ponieważ ma 2,5 miesiąca.Zadzwoniłam do firmy w której kupiłam wozek i najpierw wysyłali do.mnie serwisantow.?którzy potem.na miejscu okazali się ludźmi z pr😐zy parku.Na miejscu stwierdzili ze wozek jest rzeczywiście ma powyginane bolce od zaczepów. Po czym przyszedł chyba syn wlasciciela i stwierdził że wozek jest dobry i co ja w ogóle chce. I że go pewnie źle zabespieczylam mimo że zabezpieczenie jest automatyczne a nie ręczne

Powrót