reklamy w pasie drorowym

• Autor wątku Autor wątku ed401
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ed401

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
reklamy w pasie drogowym

Witam sznownych forumowiczów co nastapilo:na płocie posesji moich rodziców powiesiłem baner reklamowy po pewnym czasie zadzwonila do mnie urzedniczka z wiadomością :ponieważ jest to pas drogowy i rozkojarza to kierowców należy zdjać lub zapłacic 0.40 zł dziennie za m2 to nie bedzie już za pieniądze rozkojarzać kierowców (myślę żę pazernych urzędników)natomiast 5 cm za ogrodzeniem można stawiać -ale uwaga jak wkopię słupek to nadzór budowlany może zarządać pozwolenia na budowę-taka odpowiedz uzyskalem od urzedniczki w magistracie powiem ironicznie-czy jesli żona zapragnie abym jej wkopał suszarkę słupową to może jest potrzebne zezwolenie budowlane
z tego co wyczytałem to pas drogowy to pas wydzielony podziałem geodezyjnym itd.
a może płot moich rodziców jest też własnością gminy-proszę o odpowiedz rówierz kogo złupił odpowiedni urząd za pełnomocnictwo udzielone mi przez mojego 84 letniego ojca 17 zł od którego są zwolnieni małżonkowie,wstępni,zstepni,lub rodzeństwu-cyt.zał.do ust.z dn.16 11 2006r.o opłacie skarbowej
ps.ABY ZYŁO NAM SIĘ LEPIEJ

0

Ostatnia edycja:
po pewnym czasie zadzwonila do mnie urzedniczka z wiadomością
A może to życzliwy sąsiad...
Jak nie dostaniesz oficjalnego pisma z urzędu, to olej:)
ale uwaga jak wkopię słupek to nadzór budowlany może zarządać pozwolenia na budowę
tak i jeszcze comiesięczną konserwację kominiarza...

Powrót