Renta rodzinna...

• Autor wątku Autor wątku hamandoss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

hamandoss

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam
Mam pytanko. Pobieram rente rodzinna na konto. 2 miesiace temu przepisalam ja na siebie (wczesniej pobierala ja matka poprzez zwykly przekaz - listonosz). Od tamtej pory bylam bardzo poklucona z rodzicami ale teraz sie cos zaczyna poprawiac. mam pytanie bo ona chce abym w zusie wziela dla niej papier ze byla ona pobierana przez te miesiace (wczesniej byly odcinki renty) bo po cos one jej tam sa potrzebne. Moje pytanie tutaj to do czego moze byc jej to potrzebne? bo nie wiem czy ona sie tak teraz nie zachowuje tylko po to aby dostac ten papier. Bo tyle sie zarzekala kiedys ze zabierze mi ta rente mimo iz sobie ja przepisze. wiec z jednej strony chce3m sie pogodzic i dac jej to a z drugiej obawiam sie aby to nie byl podstep i nie chciala do czegos go wykozystac. Prosze o szybka odpowiedz. Z gory dziekuje. pozdrawiam

dzis dostalam 944zł renty !!!!!!!!! dlaczego az tak duzo ???? zawsze bylo 560zł ... czy ktos wie jak to wyjasnic?

uhuhuhu.... pomoc ze ja nie moge ;/

Wiesz czarodziejką nie jestem- więc z kryształowej kuli nie wyczytam :ooo: A zadzwonić i spytać się u źródła - to chyba najprostrze rozwiązanie tej "zagadki".

dostałaś wyrównanie: renta+zwrot podatku

pewnie dostałas wczesniej pit 40

Powrót