Rezygnacja z zakupu biletów elektronicznych

• Autor wątku Autor wątku kleopatra_12
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kleopatra_12

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam,
chcę zrezygnować z zakupu z biletów elektronicznych.
Sprawa wygląda w ten sposób, że płatność i zakup nie został jeszcze zweryfikowany, więc biletów jeszcze nie otrzymałam.
Jednak w regulaminie istnieje następujący zapis:
"W przypadku zakupu e-biletu, nabywca otrzyma te bilety za pośrednictwem poczty elektronicznej. Prawo do zaniechania nie ma zastosowania, jeśli chodzi o archiwa komputerowe (PDF lub inny format) z treściami cyfrowymi, które nie są podane w formie materialnej."
Jednak jeżeli niczego nie otrzymałam, poza numerem referencyjnym zakupu, czy jest możliwość, aby oni to anulowali i ten akapit mnie nie dotyczył?
Jestem świadoma, że na zwrot mam 14 dni... Wiadomość elektroniczną wysłałam praktycznie 2 ciągu 2 godzin, po zakupie.
Podając swoje dane, maila, nr kontatkowy, numer referecyjny, w odpowiedni sposób nazywając wiadomość.
Liczę na odpowiedź

Bilety na mecz. Troche mnie ponioslo i nie doczytalam ze oni zajmuja sie posrednictwem sprzedazy biletow miedzy oficjalny dystrybutorem.
Maja po prostu zle opinie, a wolalabym bilety dostac, dlatego wolalabym dostac zwrot pieniedzy i kupic u oficjalnego sprzedawcy.
Oni nie sa nawet w stanie mi wyslac tych biletow bo okazalo sie ze nie ma ich jeszcze w sprzedazy :/.

No to jak jest... prosto w oczy i tyle, chcę wiedzieć na czym stoję. Nie jest powiedziane, że z biletami będzie coś nie tak.

Swoją drogą, w regulaminie mają napisane, że do zaniechania może dojść do 14 dni od daty zakupu

Powrót