W
wela_87
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 62
1. wraz z mezem stramy sie o rodzinne w Belgii. Gdy skladalismy dokumenty, maz pracowal tam legalnie, w jeden firmie przepracowal 16 miesiecy, jednak od polowy lipca jest juz nielegalnie,ja siedze w Polsce i wogle nie pracuje. I wlasnie tu jest problem, bowiem dzis dostalam papiery z belgii do wypelnienia druk P12, musze tam wpisac swoja sytaucje zawodowa,ok jestem bezprobotna jak kiedys. A MEZA MAM zaznaczyc ?
a. od kiedy był zatrudniony w tej firmie?
b. i od kiedy jest teraz bezprobotny?
bo chyba najlepiej bedzie jak tak zrobie , wysle konrakt jaki tam dostal napoczatku, oraz swiadectwo pracy, ze przepracowal tam 16m.?
i czy bedziemy nadal dostac rodzinne skoro maz nie jest legalnie w belgii.??
druk p12 jest po Polsku. ale przyszedl mi jeszcze jeden druk nie polski, kto to ma wypelnic maz? bo nie mam zadnych informacji.
Mam jeszcze jeden problem, bowiem papiery przyszly na moje nazwisko papienskie, wypelniajac dokumenty tam je tez wpisywałam, a musze potwierdzenie z banku iz posiadam tam konto itp. nie bedzie problemu jest wystawione bedzie na moje nazwisko po mezu
jak długo trwa ta procedura z rodzinnym? u mnie juz ok. 19 miesiecy. Prosze kogos o odp.
a. od kiedy był zatrudniony w tej firmie?
b. i od kiedy jest teraz bezprobotny?
bo chyba najlepiej bedzie jak tak zrobie , wysle konrakt jaki tam dostal napoczatku, oraz swiadectwo pracy, ze przepracowal tam 16m.?
i czy bedziemy nadal dostac rodzinne skoro maz nie jest legalnie w belgii.??
druk p12 jest po Polsku. ale przyszedl mi jeszcze jeden druk nie polski, kto to ma wypelnic maz? bo nie mam zadnych informacji.
Mam jeszcze jeden problem, bowiem papiery przyszly na moje nazwisko papienskie, wypelniajac dokumenty tam je tez wpisywałam, a musze potwierdzenie z banku iz posiadam tam konto itp. nie bedzie problemu jest wystawione bedzie na moje nazwisko po mezu
jak długo trwa ta procedura z rodzinnym? u mnie juz ok. 19 miesiecy. Prosze kogos o odp.