rozprawa o fałszowanie i przywłaszczenie legitymacji szkolnej

• Autor wątku Autor wątku matthew174
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

matthew174

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam
wziąłem od kolegi legitke i ja podrobiłem i złapał mnie konduktor. bylem parę razy przesłuchiwany i poddałem się każe która prokurator mi da i prokurator za posługiwanie się podrobiona legitka i przywłaszczenie jej dał mi (bardzo małą) kare w wysokości 500zł i z tego się bardzo ciesze i myślałem ze przyjdzie papier z prokuratury ze tu i tu mam pieniądze zapłacić ale nie. Dzisiaj dzwonili z prokuratury ze odbędzie się rozprawa w sądzie aby wymierzyć wyrok. I mam takie pytanie czy muszę być na tej rozprawie jak poddałem się dobrowolnie każe prokuratora bo w tym dniu mam ustna maturę a poza tym do tego sadu mam 300km bo mieści się w innym mieście. pytanie drugie czy wyrok może się zmienić od tego który nałożył mi prokurator.
w góry dziękuje za odpowiedz

zostaniesz powiadomiony o terminie posiedzenia sądu, w którym bedzie napisane czy twoja obecnosc jest obowiązkowa- w tym przypadku nie jest. co do wyroku- teoretycznie taka mozlwosc istnieje ale mało prawdopodobne aby sąd nie zaakceptował zaproponowanego rozstrzygniecia.

Powrót