R
robert-klo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Jestem zasadniczo ,,zielony" w kwestjach prawnych. Jesli wybralem zly dzial to prosze o przeniesienie lub nakierowanie na odpowiedni. Sytlacja wyglada tak: jestem uczniem technikum informatycznego. Od dosc dawna naprawiam znajomym i nie tylko im komputery. Ale chcialbym sie jakos oglosic zeby moc troche zarobic. Ale zeby przynajmniej wywiesic ogloszenie to zdaje sie ze musze miec dzialalnosc lub cos w tym stylu. Moj tata prowadzi dzialalnosc, ma firme pomnikarska. Zaproponowal ze moze rozszezyc swoja dzialalnosc. No ale kazal mi sie zorjetowac na jakiej zasadzie mozna to zorganizowac. Chodzi chyba o to zabym nie byl jego pracownikem tylko mu ,,pomagał". Tak to przynajmniej zrozumielem. Generalnie pochodze z malej miejscowosci. Nie mam pewnosci czy uda mi sie zarobic, czy bede mial tyle pracy i zlecen. W tej sprawie prosze o jakies rady. Na jakiej zasadzie mozna by to zorganizowac. No i jesli ktos wie to czego bym potrzebowal, czyli jakis komputer ze specjalnym oprgramowaniem czy cos? Prosze o wyrozumialosc jesli napisalem jakas glupote. No i licze na pomoc