Rozwiazanie umowy abonament w orange

• Autor wątku Autor wątku Agnieszka8412
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Agnieszka8412

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Witam ja mam takie pytanie . 2 miesiące temu tj. 22.11.2014r wziełam internet w orange . Niestety cały czas były problemy. Internet działał 2-3 dni i przestawał . Musiałam wzywać informatyka żeby mi wprowadził ustawienia w ruter i tak do tej pory nie mam już na to sił ani pieniędzy na informatyka w orange nie chcą rozwiązać umowy a ja płacę za coś z czego nie mogę i nie chcę już korzystać proszę pomóżcie mi

Jak mam to zrobić? Przecież orange nie chce o niczym innym słyszeć

Agnieszka8412 napisał:
żeby mi wprowadził ustawienia w ruter i tak do tej pory nie mam już na to sił ani pieniędzy na informatyka
Ale to chyba problem jest z wadliwym routrem, a nie z linią? Trzeba wymienić (naprawić?) router na dobry, i wszystko będzie działać.

Sprzet już oddalam do sklepu ponieważ ruter był zmieniany na inny i dzialo się z nim to samo . Nie chce tego internetu od orange.

Agnieszka8412 napisał:
Nie chce tego internetu od orange.
To raczej kwestia technicna niż prawna. Przy internecie stacjonarnym każdy inny dostawca będzie precież działał na tej samej linii.

pozostaje tylko reklamacja -wezwanie technika aby jednoznacznie wyjasnił gdzie problem- co do rozwiązania umowy bedzie naliczona kara umowna zerwanie umowy

a czy jest możliwość przepisania cesji gdybym znalazła kogoś chętnego?

to jest internet mobilny a nie stacjonarny

Powrót