RWKL

• Autor wątku Autor wątku moris2906
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

moris2906

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam wszystkich, rok temu odpalili mnie na nadcisnienie 1go stopnia(nigdy o nim wczesniej nie wiedzialem), po czym podjąłem leczenie i cisnienie mam w normie, we wtorek zdałem wf i jest etat dla mnie i czekam na skierowanie na badania, dodam ze to etat na kierowce gdyż aktualnie pracuję jako kierowca zawodowy, miałem robione ekg itd i wszystko dobrze, zadnych zmian, serce zdrowe, pytam czy w ogóle warto isc na te badania bo może nie potrzebnie blokuje komuś miejsce a Ja i tak nie przejde badan, wiec pytam bo szukalem i znajdowalem tylko odpowiedzi ze sa w wojsku ludzie z problemami z cisnieniem . Z góry dzieki za odpowiedź;-);-)

RE: Odwołanie od Orzeczenia RWKL

moris2906, proszę przeczytać, co mam w podpisie każdego posta zanim wyślesz do mnie kolejny priv. Nie mam zamiaru dla kogokolwiek robić wyjątku.

emerytwojskowy napisał:
moris2906, proszę przeczytać, co mam w podpisie każdego posta zanim wyślesz do mnie kolejny priv. Nie mam zamiaru dla kogokolwiek robić wyjątku.
Zobacz ile musiałeś wylać swojego żalu tym jak bardzo jesteś zalewany prywatnymi wiadomościami, wystarczyło np napisać "odpuść sobie lub probój", ile masz lat 10?15? Zapewne jesteś dorosły ale twoje ubolewania na temat prywatnych wiadomości wskazują na gówniarza, człowiek pisze do Ciebie w kulturalny sposób A odpowiadasz jakby ktoś naruszał twoja dumę,prywatność, cholera wie o co Ci chodzi, pokazałeś że ogarniasz temat bo masz z tym styczność, więc się nie dziw że dostajesz priv'y A jak tak bardzo chcesz prywatności to zablokuj otrzymywanie prywatnych wiadomości bądź usuń swoje komentarze i nikt ci dupy nie będzie zawracał

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót