Rynek miasta

• Autor wątku Autor wątku judas666
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

judas666

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
14
Witam,

Moje pytanie proszę potraktować w 100% poważnie.

Gdyby ktoś wyszedł na rynek jakiegoś miasta w szczególności większego, który jest wyposażony w monitoring i tam po prostu nasrał wiadomo jakie byłyby konsekwencje. Ochrona od razu by złapała kogoś takiego i miałbym mandat lub sprawę skierowaną do sądu za zniszczenie mienia. (można uniknąć pod płaszczem publicznego obnażania się)

A co gdyby pod ten płaszcz dać jakąś tacę z domu i cały proces wypróżniania jest ukryty pod płaszczem i zakończony na tacy? Czy wtedy też grozi mi jakaś odpowiedzialność prawna za to?

Proszę nie traktować tego pytania jako żart. Chyba każdy z Was widzi różnice jakie przedstawiłem i chciałem wiedzieć jakie to ma odzwierciedlenie w prawie.

Pozdrawiam

Temat obsceniczny (moim zdaniem). Nie zamknę, ale jeśli ktoś będzie wnioskował za zamknięciem, to zareaguję.

Własnie chodzi mi o to więzienie. Ciekawi mnie po prostu czy w 100% można uniknąć więzienia czy sędzia prawnie ma takie pole manewru, że może coś wynaleźć i pół roku walnąć na przykład.

To nie jest czyn zagrozony kara wiezienia obojetnie czy bys robil to "z ukrycia" czy nie.

Czyli mozna dostac najwyzej prace porzadkowe albo grzywne?

Ojej już mnie besztacie bo "sranie. Tacy ambitni z prawa i się udzielacie, a razi was kal, mocz i rzygi? Jakby wasza kreatywność nie ograniczała się do wyboru koszuli na egzamin to byście zastanawiali się jak do rzeczy mniej codziennych można odnieść paragrafy.
Dziękuję użytkownikom którzy nie pisali o leczeniu albo nie narzekali że temat obsceniczny i naprawdę potraktowali to jak dorośli.
Pojdziecie robić do sądu to wasze życie będzie "obsceniczne" pozdro polskie robale ;)

I to by było na tyle, whatever ;)

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót