T
To-Masz1980
Witam. Pierwszy raz w zyciu mam taka sytuacje. Zasypuja mnie telefony stacjonarne. Poblokowalem bo w sieci jest info o zlośliwych połączeniach. W koncu doczyyalem ze to windykacja ***. Oddzwonilem z pytaniem o co chodzi. Pani odrazu przeszła do podania moich danyych. Pytam ze w jakin celu i w sumie moze szanowna Pani tez poda swoje to moze pogadamy. Ona ze chce zweryfikowac mnie a ja ze nie mam nic wspolnego z jej firma i dlugami. Dziekuje za rozmowe. Ona zd moze podam sam rom urodzenia to sie szybko wyjasni. Wtedy wykresla moj numer z sytsemu. Dziwne jest ze nigdy nie mialem zadnego dlugu, *** ma moje nazwisko oraz imie i co jeszcze dziwniejsze nuner komorkowy zarejestrowany na zone. Po chwili nie pasuje jej data. Przeprasza i usuwa moj nume. Faktycznie jest cos na rzeczy bo na kazdy ich numer nie moge sie dodzwonic chcac jednak dopytac skad maja moje dane. Jedyne co ludzie myla to nazwisko. Jedni pisza przez ,, z '' a inni pisza ,,dz'' Nie zmienia to faktu ze maja numer zarejes. na zone. Mozecie mi wyjaśnic jak to dziala? Skad taka pomyłka?
moderacja
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: