Samochod z duzo wiekszym przebiegiem

• Autor wątku Autor wątku sienadajecie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sienadajecie

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mam sprawe do wszystkich którzy znajas ei na prawie badź mieli podobny problem mianowicie kupiłem niedawno samochód i nie byłoby nic w tym dziwnego gdyby nie to że stan licznika wskazuje 150 000 a według mechaników samochod ma przejechane około 400 000. Został w nim wymieniony silnik i wiele elementow bo sie wszystko sypie. Czy jest jakaś możliwość żeby odzyskać te pieniadze. NIe mam niestety pieniedzy by założyć jakaś spawe czy coś ... Prosze o jakaś pooomooc !! Pozdrawiam

a skąd wiesz że nie masz pieniędzy - pytałas jakiegoś prawnika ile to kosztuje - i czy w porównaniu do kwoty jaką zapłaciłaś za samochód jest ona istotna ?

pytam bo mnie to zawsze zastanawia - czesto mi ktoś mówi że go nie stać na prawnika, a jakos nie słysze że kogoś nie stac na hydraulika, fliziarza, dentyste itd. chocia jak wiemsa czasem dużo drożsi.

P.S. Jest mozliwość uchylenia się od skutków prawncyh złożonego przez ciebie oświadczenia woli. napisz szczegóły umowy kupna.

chciałes tanio to masz, dobre auto kosztuje ...

twierdzenie mechaników ze ma ok 400 tkm nie jest żadnym dowodem ... bo ja sobie mogę stwierdzić ze ma 500 tys km.

Powrót