pozatym chciałbym, się poradzić, co mam zrobić w takiej sprawie wygrałem samochód opel calibra na allegro za 660zl sprzedający odmówił sprzedaży samochodu po nie wasz cena mu nie odp. nie było cena minimalnej woglę
Jedynie krótki komunikat dołączył do aukcji
Dodano 2007-09-10 19:34
Sprzedam opla calibrę w stanie dobrym, wszystko Ok, przegląd ważny do 08,08r., OC opłacone do końca marca. Założoną instalacja gazowa sprawdza Sie dobrze, w mieście spala około 12l\100km a na trasie 9l\100km. W cali jest zestaw 4 głośników o mocy 500watt radyjko niemieckiej firmy dax, cali ma zamontowane radyjko CB, dorzucam do tego komplet prawie nowych opon zimowych jeżdżone jeden sezon, do zrobienia SA tylne nadkola, widać tak jak na zdiecu. Pełna elektryka. Szyby fabrycznie lekko niebieskie, autko jest obniżone na sportowym zawieszeniu, co daje bardzo dobre właściwości trakcyjne, autko dobrze trzyma Sie drogi. Cena, jaka mnie interesuje to 4900 do negocjacji. Dodano 2007-09-11 16:39
Zastrzegam sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem z powodu ogłoszenia w innych mediach i dużym zainteresowaniem.
zadzwoniłem do niego powiedział że sprzedał już samochód
i nie wiem czy mogę dochodzić swoich spraw sądzie?