samotny ojciec w uk

• Autor wątku Autor wątku waldas1988
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

waldas1988

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Potrzebuje informacji o tym zeby stac sie, nie wiem czy użyje prawidlowego okreslenia, prawny opiekucz czy jedyny opiekun. co trzeba zrobic i jakie sa szanse dla samotnie wychowujacego ojca. Opisze swoja sytuacje. Moja ex a matka naszej córki odeszla od nas, wyprowadzila sie z wynajetego przez nas mieszkania. Poszla na pokój a mnie i corke zostawila ze wszystkimi oplatami. Zgolsilem to do cuncilu. Powiedzialem jaka jest teraz moja sytuacja. Dostalem benefity ze wzgledu na moja sytuacje i ze jestem samotnym ojcem wychowujacego moja córkę. Bylem w CAB po porade prawna, i musze czekac na wizyte z prawnikiem. Moja ex nie bardzo interesuje jak utrzymam mieszkanie. Interesuje sie corka odwiedza ją. Po skaczeniu sie umowy wynajmu mieszkania chce zabrac corke do siebie. Ja chce zeby mala zostala ze mną. Wiem ze sa niektóre rzeczy ktore przemawiaja na moja korzyść tzn mam potwierdzenie z cuncilu ze ona odeszla od nas tzn hause benefit i cuncil tax benefit, rachunki za przedzkole. Chce wiedziec jakie mam szanse na to zeby sad przyznal ki prawna opieke na córka.

Powrót