Samotny ojciec

• Autor wątku Autor wątku waldek1970
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

waldek1970

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
A i ja niedługo stanę przed sądem w sprawie odebrania praw rodzicielskich , tym razem chodzi o odebranie praw " matce " ... .Szukam wszędzie pomocy , a jedyne co słyszę zwłaszcza od adwokatów i tym podobnym radców to wynagrodzenie za poradę ... . Smutne jest to bardzo , tym bardziej , że w grę nie wchodzi korzyść materialna , a jedynie dobro dziecka .

http://www.waldemarbanaszak.republika.pl

Z tego co wyczytałam w innych postach to matka porzuciła dziecko i nie utrzymuje z nim kontaktu, ciekawi mnie jedynie czy łoży na utzrymanie dziecka?? Jeżeli nie to byłaby jakaś szansa na pozbawienie władzy ale czy to właściwa droga?? Najlepiej byłoby aby matka utzrymywała jakiś kontakt z dzieckiem. Jeżeli ona nie chce to szczerze współczuje, bo każde dziecko pyta o drugiego rodzica i tu pytanie co dziecku odpowiedzieć, zeby nie czuło się skrzywdzone bądź nie szukało winy w sobie.

Brak zainteresowania dzieckiem jest bardzo ważnym argumentem. Łożenie na dziecko drugim. Sąd może dopatrywać sie pozytywnych elementów, może matka wyjechała za granicę zarabiać pieniądze.

Powrót