Samsung

• Autor wątku Autor wątku konsolaxbox
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

konsolaxbox

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam czy model ps50c450 jest full hd bo z strony samsunga wynika ze tak

50" telewizor plazmowy Full HD - PS50C450 - Plasma - Telewizory | SAMSUNG

Zakupiłem ten model w sklepie electro.pl ,posiadając takie informacje z strony producenta myslałem ze jest to full hd
a okazało sie ze hd ready

W PONIEDZIAŁEK UDAJE SIE DO RZECZNIKA KONSUMENTA ZE ZOSTAŁEM OSZUKANY PRZEZ FIRMĘ SAMSUNG.I BEDE ZĄDAŁ OD NICH WYMIANY NA FULL HD BEZ ZADNEJ DOPŁATY

Może pomożecie mi co mam zrobić

Ostatnią edycję dokonał moderator:
konsolaxbox napisał:
Witam czy model ps50c450 jest full hd bo z strony samsunga wynika ze tak

50" telewizor plazmowy Full HD - PS50C450 - Plasma - Telewizory | SAMSUNG

Zakupiłem ten model w sklepie electro.pl ,posiadając takie informacje z strony producenta myslałem ze jest to full hd
a okazało sie ze hd ready

W PONIEDZIAŁEK UDAJE SIE DO RZECZNIKA KONSUMENTA ZE ZOSTAŁEM OSZUKANY PRZEZ FIRMĘ SAMSUNG.I BEDE ZĄDAŁ OD NICH WYMIANY NA FULL HD BEZ ZADNEJ DOPŁATY

Może pomożecie mi co mam zrobić

Prosimy, abyś nie polegał wyłącznie na informacjach zawartych na tej stronie w momencie podejmowania decyzji o zakupie produktu bądź jego sprzedaży lub innych transakcjach handlowych bądź finansowych. Prosimy zwrócić uwagę na to, że informacje zawarte na tej stronie mogą być niekompletne i dość ogólnikowe, gdyż mają one jedynie informacyjny a nie prawnie wiążący. Nie są zatem ofertą handlową firmy Samsung w rozumieniu warunków sprzedaży konsumenckiej z dnia 1.01.2003r., ani przyrzeczeniem publicznym w myśl Kodeksu Cywilnego. Szczegółowe dane techniczne prezentowanych produktów uzyskasz w punktach sprzedaży lub u naszych specjalistów.
Ze strony Samsunga. To chyba byłoby na tyle.

Dodam jeszcze że w sklepie electro.pl pisze:
Rozdzielczość: 1365 x 768
.

To czyli mogą błędnie podawac parametry ,to robienie ludzi w konia .To znaczy ze samsung nie wie sam co produkuje ,to mogi napisac ze ten tv jest w 3D .Taka firma i nie wie co robi eheheh smieszne .Przecierz tak nie moga oszukiwac ludzi ,na to napewno jest prawo

konsolaxbox napisał:
To czyli mogą błędnie podawac parametry ,to robienie ludzi w konia .To znaczy ze samsung nie wie sam co produkuje ,to mogi napisac ze ten tv jest w 3D .Taka firma i nie wie co robi eheheh smieszne .Przecierz tak nie moga oszukiwac ludzi ,na to napewno jest prawo

napisaną masz rozdzielczość na stronie samsunga i dopisek, że jest to HD,a nie fullHD.
oglądałeś chociaż ten monitor/nalepki oraz opakowanie?
Co ci da rzecznik, poza informacją, że trzeba było się zapoznać z produktem/instrukcją,albo zapytać sprzedawcy.

konsolaxbox napisał:
ZOBACZ NA TYM LINKU OD SAMSUNGA
50" telewizor plazmowy Full HD
Faktem jest, że nazwanie telewizora Full HD może być w tym wypadku mylące, jednak na stronie Samsunga w specyfikacji telewizora jest wymieniona rozdzielczość: 1365 x 768.
Kupiłeś telewizor nie zapoznając się z jego specyfikacją?

Powrót