Sankcja

• Autor wątku Autor wątku niemowdomniebejbe
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
N

niemowdomniebejbe

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
wiem, że ten temat już jest założony ale jak napisałam wiadomość to mi nikt nie odpisał:/ moj chłopak wlasnie odbywa sankcje...prokurator mu krzyknał 3 miesiące ale sędzia dał miesiac...teraz gdy konczy się jego kara to prokurator wniósł o przedłużenie o 2 miesiace:( jaka jest szansa że jednak sedzia nie zgodzi się z prokuratorem? ta sprawa jest bardzo prosta...nie ma świadków z zewnatrz...

Na to pytanie nie ma odp - możliwe, że sąd uzna, że mies aresztu wystarczy ale też mozliwe, że prok przekona sąd, że potrzeba jeszcze kol 2 mies...

sama nie wiem co mam myslec...to jego pierwsza w zyciu sankcja...nie byl wczesniej karany...na poczatku sprawe prowadzil prkurator i pow ze nie przedluzy sancji...ale po dwóch tygodniach sprawe przejeła pani prokurator i wniosła o przedluzenie...ja mam nadzieje ze sad nie przedluzy mu...bo przeciez odrazu mogl mu dac 3 miesiace a nie 1

Niestety nikt nie wie co może się zdarzyć... Ja byłam sama jedna w sprawie... przyznałam się od razu... poprosiłam o dobrowolne poddanie karze a mimo wszystko siedziałam pół roku. A wszystkie dowody mojej winy były w rękach poszkodowanego, i zostały przez niego przedstawione w dniu zgłoszenia przestępstwa na komendzie, także ja co ukrywać i mataczyć
Prokurator obiecała zwolnić jak sprawa pójdzie do sądu... owszem... zażądała 100 tyś kaucji... nie wiedzieć dlaczego...

Czasami myślę że łatwiej wygrać w totka niż jednoznacznie stwierdzić na jakiej podstawie przedlużają lub nie sankcje.

z tego co ja sie dowiedziałam to czekaja na odciski palców...zeznania zostały złożone przez niego...nie ma świadków z zewnatrz wiec mam nadzieje ze go wypuszcza

Według mnie to wszystko zależy od tego co zrobił, jaki mu artykuł piszą i jakim wyrokiem jest zagrożony, nie da się jednoznacznie odpowiedziec na takie pytanie, bo zadna z osob na forum nie zna sprawy dokladnie, no i sędzia jest tylko człowiekiem i nigdy nie wiadomo w jaki sposób podejdzie do danej sprawy :\

[cytat="niemowdomniebejbe":2e6dmi39]wiem, że ten temat już jest założony.[/cytat:2e6dmi39]

zamykam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót