Sciąganie plików

• Autor wątku Autor wątku Camillus2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

Camillus2

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witajcie.

Wiem, że jest kilka już takich tematów, ale w pewien sposób muszę się powtórzyć.

Mianowicie kilka miesięcy temu (ok. 2-3) ściągnąłem 5 filmów przez program Getlt. Co prawda mówili, że jest to legalne, aczkolwiek teraz nie jestem tego taki pewien. Programik polega na tym, że odpala się filmik czeka się 10 minut i potem najeżdża się na ekran,na ekranie pojawia się znaczek getlt i potem można z łatwością go ściągnąć wybierając rodzaj. Bezpośrednio przez stronę nie ściągałem, a przez ten program. Jednak ostatnio stronę zamknęli i przez godzinę, albo 2 był komunikat, że strona została zamknięta przez policję, za rozpowszechnianie nielegalnych kopii filmów. Teraz komunikatu już nie ma. Co ciekawe druga strona o takiej samej tematyce istnieje. Jak dobrze pamiętam to było chyba napisane, że inne osoby również zostaną ukarane.

I drugie pytanie. Nie pamiętam czy ściągałem coś z chomika jak byłem ponad rok temu w Niemczech, ale kiedy przychodzi ewentualnie list za coś takiego?

Po co sciagac filmy z neta jak mozna je na necie legalnie ogladac..... Zawsze jest duze ryzyko ze cie nakryja za sciaganie plikow.

Powrót