serdecznie proszę o odpowiedż....

• Autor wątku Autor wątku Lara1985
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
L

Lara1985

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
witam pierwszy raz jestem na tym forum więc jesli się w czymś pomyliłam np. pisze w niewłaściwym miejscu to z góry przepraszam
otóż mój problem jest taki:od kilku miesięcy spotykałam się z pewnym facetem.w którym jestem szaleńczo zakochana,w sumie nie moge powiedzieć że byliśmy parą ale na to się zapowiadało,trafił on do Aresztu Śledczego we Wrocławiu(mieszkamy w miejscowości pod Wrocławiem) i nie wiem czy moge się z nim zobaczyć(narazie ma sankcje 3 miesiące) jako wogóle nie spokrewniona osoba.Dodam że nie ma go zbytnio kto odwiedzać bo rodzine ma zagranicą ale co ja mam powiedzieć że kim dla niego jestem ?Przyjaciółką?Czy na takiej podstawie mogą udzielić mi widzenia?Pamiętam jak miałam w ubiegłym roku praktyke studencką w Prokuraturze to widzenia przyznawali tylko najbliższej rodzinie.I jeszcze jedno jeśli śledztwem zajmuję sie prokuratura krajowa to gdzie musze się starać o widzenie,prokuratura w moim mieście jest niższą instytucją i podobno na podstawie przyznanych w niej widzeń nie wpuszczaja i tak.proszę o odpowiedż to może wkońcu zasne spokojnie....

jakbym widziala siebie ponad rok temu , ja najpierw napisalam do niego , skontaktowalam sie z jego mama, a podanie o widzenie wypelnilam jako narzeczona :D w prokuraturze ktora prowadzila jego sprawe, poniewaz podpisac moze Ci je tylko jego prokurator, eh , pamietam moj strach, a dzis pierwszy raz po wyroku dzwonil i mowil ze kocha:) ale roznie bywa czasem jest bardzo zle , na takie dyskusje zapraszam na temat wolny

wiec napisz do niego:) wloz mu w koperte papeterie troche znaczkow i koniecznie nadaj jako polecony priorytet to bedzie szybciej:) na adres aresztu plus imie i nazwisko i rok urodzenia imie ojca:)
pamietaj zawsze jestes narzeczona:)
o widzenie musisz sie starac w organie ktory prowadzi sparawe
jesli jest tak jak piszesz to tak mow jestes najblizsza rodzina bo inni sa za granica i nikogo poza toba nie ma!!! na sankcji widzenia sa raz na miesiac godzina zalezy od as i sprawy
zazwyczaj przez pleksi i przez sluchawke;/
jak sprawa trafi do sadu moga byc 2 juz w normalniejszych warunkach...
i powinien cie wpisac na liste osob odwiezajacych to bardzo wazne

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót