W
women
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 171
Proszę o pomoc.
Chcę wnieść skarge do sądu administracyjnego która dotyczy wymeldowania z nieruchomości spadkowej wspówłasciciela który fikcyjnie utrzymuje stałe zameldowanie
przez okres 9 / u lat.
Ile będzie wynosił wpis sądowy od takiej skargi która dotyczy ewidencji ludności.
100 zł czy też 200 zł.
Czy mogę wnieść wniosek o zwolnienie z kosztów sądowych od razu do urzędu wojewódzkiego czy bezpośrednio do sądu administracyjnego.
Skarge na decyzje urzędu wojewódzkiego mam przesłąć w ciągu 30 dni.
Są cztery strony postępowania administracyjnego, co oznacza czy mam przesłąć 4 x kopie tej skargi oraz wszystkich innych załączników.
Kiedy mam złożyć wniosek o zwolnienie z kosztów sądowych.
Czy koszty sadowe obejmują tylko sam wpis sądowy w tym przypadku kiedy
zaskarżam decyzje administracyjną
Dziękuje.
Chcę wnieść skarge do sądu administracyjnego która dotyczy wymeldowania z nieruchomości spadkowej wspówłasciciela który fikcyjnie utrzymuje stałe zameldowanie
przez okres 9 / u lat.
Ile będzie wynosił wpis sądowy od takiej skargi która dotyczy ewidencji ludności.
100 zł czy też 200 zł.
Czy mogę wnieść wniosek o zwolnienie z kosztów sądowych od razu do urzędu wojewódzkiego czy bezpośrednio do sądu administracyjnego.
Skarge na decyzje urzędu wojewódzkiego mam przesłąć w ciągu 30 dni.
Są cztery strony postępowania administracyjnego, co oznacza czy mam przesłąć 4 x kopie tej skargi oraz wszystkich innych załączników.
Kiedy mam złożyć wniosek o zwolnienie z kosztów sądowych.
Czy koszty sadowe obejmują tylko sam wpis sądowy w tym przypadku kiedy
zaskarżam decyzje administracyjną
Dziękuje.