Skierowanie - Staż

• Autor wątku Autor wątku blenders
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

blenders

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam serdecznie. mam taki mały dylemat. Otóz to... dostałem wczoraj z PUP skierowanie na staż lecz gdy dowiedzialem sie o warunkach panujacych u pracodawcy chcialbym poprostu z tego zrezygnowac:)... skierowanie mam w rece i jeszcze nie pojechałem do miejsca w którym miałem go odbywac. Moje pytanie jest nastepujace: czy mozna poprostu te skierowanie oddac do PUP i poprostu z niego zrezygnowac czy znow bede wyrejestrowany albo co gorsze pociagniety do jakichs konsekwencji finansowych niedayBoze :) zrezygnowac chce dlatego ze potrzebuje pieniedzy a niecale 500zl na miesiac mnie nie ratuje zbytnio :(

Ostatnia edycja:
kurcze bardzo mi zalezy na podpowiedzi :D

Kolego jedź do tego miejsca i [...moderacja...] po prostu powiedz pracodawcy ze niechcesz u niego pracować. Za nic nie oddawaj papierów do PUP nic z tym nie robiąc.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
@blenders
jesteś bezrobotny więc nie wiem dlaczego 500 zł / miesiąc to mało... teraz masz 0 zł. Po za tym nie przesadzaj stypendium stażowe to może wynosić nawet 890 zł. Wielu ludzi haruje za taką kwotę.

@Sevenek
Forumprawne to nie miejsce na takie porady.

nie wiem czemu chcecie mnie na sile tam zaciagnac :) ... panowie... moje pytanie brzmialo jak z tego wybrnąć :) prosze o jakąs rade

Powrót