K
KarolK
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Jest to mój pierwszy post na tum forum, także witam 
Sprawa wygląda tak, iż wczoraj ok. 15 złożyłem w sklepie internetowym zamówienie na komputer. Opis towaru był taki sam jak wszystkich towarów w tym sklepie, tzn. żadnych wzmianek o promocji, ograniczonej dostępności itp. Była również podana informacja, że towar jest dostępny.
Na krótko po moim zamówieniu, cena komputera podskoczyła o 300 zł, ale nadal był dostępny, więc ucieszyłem się, że udało mi się zdążyć w ostatniej chwili
Niestety radość nie trwała długo, ponieważ dziś rano dostałem wiadomość od pracownika sklepu, że "w związku z promocyjną ceną komputery rozeszły się bardzo szybko, nie mają już ich na magazynie i usuwają moje zamówienie". Czy sklep internetowy ma prawo zrobić coś takiego? Zwłaszcza, że komputery były jeszcze dostępne w nowej cenie, a zostały całkowicie usunięte ze sklepu dopiero na chwilę przed otrzymaniem przeze mnie maila ze sklepu.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Sprawa wygląda tak, iż wczoraj ok. 15 złożyłem w sklepie internetowym zamówienie na komputer. Opis towaru był taki sam jak wszystkich towarów w tym sklepie, tzn. żadnych wzmianek o promocji, ograniczonej dostępności itp. Była również podana informacja, że towar jest dostępny.
Na krótko po moim zamówieniu, cena komputera podskoczyła o 300 zł, ale nadal był dostępny, więc ucieszyłem się, że udało mi się zdążyć w ostatniej chwili
Z góry dziękuję za odpowiedź.