sklep w bloku

• Autor wątku Autor wątku dardar35
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dardar35

Użytkownik
Odpowiedzi
36
w bloku w którym mieszkam działa sklepik czy jest ustawa regulująca działalność tego typu placówek chciałem tylko zaznaczyć że sklepik ten korzysta z e wspólnego wejścia do sklepu jest otwarty od 4.20 i sprzedają w nim piwo byłbym wdzieczny za odpowiedź

[cytat="dardar35":2a5sfs03] w bloku w którym mieszkam działa sklepik czy jest ustawa regulująca działalność tego typu placówek [/cytat:2a5sfs03] tak - jest nawet dużo ustaw - w zależności pod jakim kątem rozpatrujesz działalność...

[cytat="dardar35":2a5sfs03] chciałem tylko zaznaczyć że sklepik ten korzysta z e wspólnego wejścia do sklepu [/cytat:2a5sfs03] ?? :what:

Spodziewam się (zagaduję, o ciężko się tu czegoś spodziewać ;-) ), że jest wspólne wejście do sklepu i na klatkę schodową. W związku z tym, że napisałeś, że jest tam piwo, rozumiem, że ma to jakieś znaczenie.
Domyślam się, że chodzi o niezadowolonych sąsiadów, którzy już od 4.20 są budzeni przez klientów sklepu.
Wszystko fajnie, ale tutaj pytanie: nie można było tego opisać jaśniej? :-)

Na podstawie tego, co napisałeś niewiele można powiedzieć. Jeśli sklep jest legalny (prowadzisz działalność gospodarczą, odprowadzasz podatki, masz pozwolenie na sprzedaż alkoholu), to wszystko OK.

Po szczegółowe informacje proszę udać się do swojego zarządcy (administracji) budynku i wyjaśnić wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiam!

PS Tematu nigdzie nie przenoszę (jeszcze), bo nie wiem, jakiej sfery on dotyczy) ;-)

Powrót