Skradziono email, konto steam

• Autor wątku Autor wątku nowatorlca
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nowatorlca

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, wszystkich użytkowników forum.
Otóż dzisiaj zostało mi skradziono nie fortunie konto steam, oraz email. Chciał bym się zapytać, czy nie można jakoś ukarać tego idioty, za zabieranie cudzej własności która jest w interenecie ? Praktycznie chłopak pochwalił się wszystkim znajomym na steam jaki ma prawdziwy nick, do tego wszedł jeszcze na VT, i się chwalił. Lecz Admin VT, zbanował go i ma zapisane jego IP. I nie wiem czy to by coś pomogło, bo praktycznie mamy jego 2x nicki, jego ip, gg, namiary na jego 2 konta steam. Co możecie mi poradzić ? Ponieważ chciał bym odzyskać swoja własność ;(

Zgłoś go na policje ip w zupełności wystarczy .

A jak mam im przekazać te ip ? drukująć wycinek z konsoli ? czy być może wydrukować ip. Nigdy takie coś mi się nie przytrafiło, a chciał bym go ukarać za to co zrobił. Ponieważ nie mam zamiaru oddawać komuś moich pieniędzy.

nowatorlca napisał:
A jak mam im przekazać te ip ? drukująć wycinek z konsoli ? czy być może wydrukować ip. Nigdy takie coś mi się nie przytrafiło, a chciał bym go ukarać za to co zrobił. Ponieważ nie mam zamiaru oddawać komuś moich pieniędzy.

Zbierz wszystkie dane do, których masz dostęp (maile, logi gg, jego nicki itp). Policja resztą się zajmie po przyjęciu wniosku, o nic się nie martw.

Postaram się, zebrać jak największą liste czego tylko mogę.

Powrót