Skreślenie z listy studentów i komisja dyscyplinarna

• Autor wątku Autor wątku Sobanczuk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Sobanczuk

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mam problem w trakcie e-learningu z moją grupą zapomniałem wyciszyć swój mikrofon i powiedziałem parę słów (wulgarnych) za dużo od kilku tygodni jestem w duzym stresie nie wiedząc, że mój status pali się na "zielono" dla wszystkich. Oczywiście słyszał to nie tylko mój kolega ale też cała grupa (która mnie nie powiadomiła, że Profesor jest ON-LINE.
Profesor powiedział, że zgłosi doniesienie do komisji dyscyplinarnej jeszcze dziś i zostanę skreślony z listy studentów.

1) Chciałem napisać przeprosiny ale nie wiem czy coś to da bo zostałem "zablokowany" przez profesora na mailu i na komunikatorze.
2) Czy to wogóle jest możliwe, że przez online mogę zostać wyrzucony ze studiów? takie słowa nie musiały wcale paść w kierunku uczelni a ja byłem w domu.
3) Czy mogę dzisiaj zapisać sie do psychiatry i powoływać na leczenie antydepresantami? Zależy mi, żeby jednak skończyć te studia
4) Transmisja nie była zapisywana mogę upierać się przy komisji, że takie słowa z moich ust nie padły?

A widziałem, widziałem. Nagranie krąży już w internecie. Zatem punkt 2 i 4 odłóż na półkę. Napisać przeprosiny zawsze możesz. Pozostaje czekać na decyzje uczelni od której, jeżeli nie będziesz się z nią zgadzał, przysługuje ci odwołanie.

Powrót