Skrill. Likwidacja konta

• Autor wątku Autor wątku Garbaty75
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

Garbaty75

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam,
od pewnego czasu mam problem z Tym procesorem płatniczym. W ciągu ostatnich trzech miesięcy, blokowali moje konto bez żadnego uprzedzenia (dopuszcza to ich regulamin) cztery razy.
Odblokowano mi konto w środę (25.06). Od tego dnia, wykonałem kilka przelewów, sporo do mnie doszło. W piątek (27.06), oraz w niedzielę (28.06) zleciłem przelewy na swoje konto bankowe.
Dziś rano, logowałem się na konto z zamiarem zrobienia kolejnego przelewu, a Tu niespodzianka. Nie mogę przelewu zrobić. Cóż, przywykłem do Tego.
Zalogowałem się ponownie, koło 10:00, a Tu niespodzianka, obydwa transfery na konto bankowe cofnięte. Zadzwoniłem. Standart, regulamin, itp.
Ok. 13:00 chciałem zalogować się ponownie. Niestety, ujrzałem monit, informujący mnie, iż konto zostało zablokowane. Zadzwoniłem, i co za niespodzianka. Dowiedziałem się, iż moje konto zostało zamknięte, nie jestem już użytkownikiem Skrill, a środki które były na koncie, trochę ponad 3000 funtów, zostały zwrócone do nadawców. Bo tak dopuszcza regulamin. Koniec gadki. Żadnego wyjaśnienia.
Wielokrotnie wyjaśniałem do czego używam konta, skąd są pieniądze, byłem weryfikowany wielokrotnie, nawet wysyłam kopię dowodu potwierdzoną notarialnie. Na ich życzenie.
Moje pytanie brzmi, co mogę zrobić? I czy mogę coś zrobić?
Zgłosić sprawę do financial-ombudsman, czy wrzucić im granat do siedziby?

Powrót