sms ......

• Autor wątku Autor wątku zolwik8660
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zolwik8660

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
hmmm mam pytanie wczoraj zostałem takie sms :/ nie wiem od kogo numer mi nie znany i własnie nie wiem co mam o tym myslec .... nie wiem kto to jest i nie wiem czy musze sie bac ze zrealizuje to co do mnie pisał :///

14/08/09 16:41
TY CPUNIE PIERDOLONY MASZ SIE DZIS ZJAWIC W SKLEPIE O DWUDZIESTEJ W K.......... BO JEST ASWALT DO ZERWANIA A TWOJA KLUPA SIE SWIETNIE DO TEGO NADAJE A PRZED SKLEPEM SA KAMIENIE DO UBICIA A TWOJ LEB BEDZIE DO TEGO IDEALNY I ANI NIE OBRAZISZ A JAK SIE NIE ZJAWISZ TO JA OSOBISCIE SIE POFATYGUJE DO K........ I JESZCZE MI ZWROCISZ KOSZTY PODROZY JAK PRZEZYJESZ BARANIE
14/08/09 18:21
TY PSIE PIERDOLONY NAPISZ JESZCZE DO ANI TO JA JESZCZE DZIS CIE ODWIEDZE NA GORNICZEJ ALE MOZE JUZ Z POLICJA I TYMI ESKAMI KTORE DO ANI WYSYLASZ TO PODSTAWA DO ZATRZYMANIA
14/08/09 19:12
PRZYJEZDZAJ PALANCIE TO ZOBACZYSZ JAKIE JA MAM UKLADY Z POLICJA CIECIU CZEKAM A OD DZIS ANIA DLA CIEBIE NIE ISTNIEJE I CZEKAM NA CIEBIE CPUNIE Z POLICJA

Tutaj dodam ze odpisałem mu ze jesli juz mi grozi i ubliza to kultura nakazuje zeby sie przedstawil na co odpisał

14/08/09 19:25
CHCESZ MNIE POZNAC TO TYLKO OSOBISCIE PSIE AUTOGRAFOW NIE ROZDAJE A SWOJE ZNAKI WYBIJE CI NA TWOIM RYJU ZEBYS NIGDY NIE ZAPOMNIAL PSIE

tu odpisałem ze jesli nie przestanie tak pisac o zgłosze te sms d organów scigania w poniedziałek

14/08/09 20:00
SPIESZ SIE PAWCIU BO DO PONIEDZIALKU JESZCZE CALA TRZY DNI POWODZENIA CPUNIE

14/08/09 21:17
PAWCIU NA GORNICZEJ JEST 40SCI A JA CIE ROZPIERDOLE NA STOWIE ZAMOW SOBIE DOBREGO CHIRURGA ZEBY CIEBIE POSKLADAL A DO LUCZOKA IDZ ZEBY CIEBIE ZMIERZYL (nadmienie ze Luczak prowadzi zakład pogrzebowy )
14/08/09 21:23
TO TY SKURWYSYNU MIALES PRZYJECHAC O DWUDZIESTEJ I CO A TAK NA MARGINESIE POWIEM CI TAK SMIERC CPUNOM TO BEDZIE ZA UBLIZANIE ANI
14/08/09 21;44
A PO CO CIE PAWCIU ZABIJAC TY SAM CHCIALES SZNUREK BO SIE POWIESISZ JA CI CHCIALEM GO DAC BO KLODAWA TO MIASTO WISIELCOW WIEC NIE WIEM NA CO CZEKASZ PAWCIU SZNUREK I ARIWE DERCZI PA PAWCIU W NASTEPNYM WCIELENIU
14/08/84 21:58
SLUCHAJ CPUNEK JA TAKIMI JAK TY TY DUPE WYCIERAM PO SWIERZYM WYSRANIU ALE CPUN TEGO NIE POTRAFI ZROZUMIEC WIEC NIE CHCE ALE NIE POZOSTAWIASZ MI WYBORU MYSLALEM ZE DASZ ANI SPOKUJ ALE WIEM ZE NIE TO ZROBIE TO PO SWOJEMU A WTEDY SAM STWIERDZISZ ZE NIE CHCESZ JEJ ZNAC
14/08/09 22:27
OJ PAWCIU MIEJ TROCHE ROZUMU CHYBA ZE CHCESZ TAK TRAFIC JAK T.......... D......... O GWALT WYBIERAJ ( nie ujawniam danych osobowych tego kolesia )

I co ja mam teraz zrobic ??? czy lepiej zgłosic na policje czuy odrazu scigac przez prokuratora ??? Z ilu artykułow moze byc koles scigany ??? Nie wiem kto to i sie obawiam powaznie o swoje zdrowie dlatego nie wychodze z domu ... pomocy pozdrawiam

Według mnie powinieneś niezwłocznie udać się na policję. Jestem przekonany że te sms wypełniają znamiona bezprawnej grożby. nA POLICJI ZŁÓŻ ZAWIADOMIENIE O POPEŁNIENIU przestępstwa z art 190, sciganego na wniosek pokrzywdzonego. Zawiadomienie nie wymaga specjalnej formy. Po prostu opisz co i jak. Nalezaloby dołączyć te sms, tylko nie bardzo wiem jakby to zrobic. Nie mam wiedzy w tym zakresie. Może wypowie się ktoś jeszcze i uzupełni. Pozdrawia i powodzenia

a czy mozna go jeszcze pozwac z innych art

Nic innego nie przychodzi mi do gło0wy. Wydaje mi się że nie. No dobra jestem przekonany.

a ublizanie od cpunów ?? podrzeganie do targniecia sie na zycie ???

juz to zrobiłem .... przeprosiłem za to ze nazwałem ja dzi...... sz...... itp .... ale wiesz jakim prawem ona rozdaje mój nr i ktos mi grozi ??? cooo ???? I jakim praswem ktos ubliza mi ze jestem cpunem skoro nawet mnie nie zna ??? znam personalia tego człowieka , tego dnia dzwoniłem do niego i mi jeszcze naublizał i wogóle był naj.....ny jak swinia ....

Ja na Twoim miejscu poszłabym na policje, miałam podobną sytuacje.
Powiedz że chodzi o grożenie SMS-ami, i że masz uzasadnione obawy że nadawca je spełni.
Zwłaszcza ze wiesz kim jest owy nadawca.

Absolutnie nie kasuj tych sms!

nooo wiem narazie jest spokój ale wiem ze moze spasc grom z jasnego nieba tym bardziej ze jeszcze jej brat do mnie wydzwania i mi grozi ze nasle na mnie jakis ludzi i mi wpierd.... (dosłownie) ...... Wiec sie obawiam dzieki za te wszystkie porady ...

Żółwik miej świadomość, że ty naubliżałeś jakiejś tam Ani. Jakim prawem ty jej ubliżałeś, hmmm? Ty złożysz zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa gróźb karalnych (art. 190 kk) wraz z wnioskiem o ściganie, a Ania w odzewie zapewne złoży już bezpośrednio w Sądzie prywatny akt oskarżenia o przestępstwo zniewagi 9art. 216 kk).

Sam sobie jesteś winien, tak mi się coś wydaje. Jednakże droge prawną masz.

hmmm wiesz ublizaliśmy sobie w SMS obydwoje Z Ania .... Ale po co jakiś koleś wypisuje jakieś brednie do mnie co ??? Ja żadnym swoim koleżanka nie rozdaje jej numeru i nie piszą ani nie wydzwaniają do niej :)) <chociaż przyznam ze bardzo one jej nienawidzą i tylko czekają na dzień szczerze powiedziawszy kiedy ja gdzieś spotkają > ale to juz nie z mojej winy i nie mam nic wspólnego z tym skoro ktoś jest dwulicowy :))) Pozdrawiam

Powrót