Sos

• Autor wątku Autor wątku maxika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
maxika

maxika

Stały bywalec
Odpowiedzi
679
Nie wiem w jakim temacie to napisać,więc nowy.
Dziś się dowiedziałam,że wyszedł t.z.w. "wspólnik" mojego P. Jak się dowiedziałam chodzi o ponowne rozpatrzenie ich sprawy.Mój jest na śledczo-karnym,uprawomocnione ma trzy lata(minie to za dziesięć miesięcy)reszta do ponownego rozpatrzenia.A jego kolega był cały czas na śledczym i wyszedł do kolejnej sprawy!!!!
O co w tym wszystkim chodzi,bo ja już niewiem???Czy mój ma szansę aby wyjść,czy lepiej aby siedział już do końca!!
POMÓŻCIE

Podejrzewam, że była składana kasacja i dlatego sprawa jest skierowana do ponownego rozpatrzenia

Tak była składana kasacja do wyroku,ale dlaczego jeden wyszedł,a drugi nadal siedzi???Co mam myśleć....

Z tego co pisałaś, Twój facet ma jeszcze jakiś wyrok tak? Jeśli dobrze zrozumiałam, że ma jeszcze inny wyrok, to nic dziwnego, że nie został zwolniony

Obydwoje mieli sprawę razem,mój dostał 3lata10mies,a jego kolega 3l.i4mies.Podtrzymane zostało tylko te 3lata,a reszta jako,że inny artykuł do ponownego rozpatrzenia.Rewizie były składane osobno przez każdego z nich.Sędzia jednego wypuścił do sprawy,a mój czeka.Nawet nic nie wiedział o tym,że go wypuścili ja mu dopiero dziś powiedziałam jak zadzwonił.
Chyba zostało czekać...................

Powrót