J joannagoszcz Nowy użytkownik Dołączył 02.2014 Odpowiedzi 4 15 Maj, 2014, #1 prosze o pomoc splacilam dlug firmie windykacyjnej a oni dalej prowadza sprawe w sadzie przeciwko mnie i niewiem co zrobic prosze o pomoc
prosze o pomoc splacilam dlug firmie windykacyjnej a oni dalej prowadza sprawe w sadzie przeciwko mnie i niewiem co zrobic prosze o pomoc
R rafmik Stały bywalec Dołączył 11.2007 Odpowiedzi 894 15 Maj, 2014, #2 joannagoszcz napisał: prosze o pomoc splacilam dlug firmie windykacyjnej a oni dalej prowadza sprawe w sadzie przeciwko mnie i niewiem co zrobic prosze o pomoc Kliknij, aby rozszerzyć... Podaj więcej szczegółów. Jaka firma windykacja, za co był dług, z kiedy był dług, jakimi dokumentami dysponowała firma windykacyjna. Opisz sytuację.
joannagoszcz napisał: prosze o pomoc splacilam dlug firmie windykacyjnej a oni dalej prowadza sprawe w sadzie przeciwko mnie i niewiem co zrobic prosze o pomoc Kliknij, aby rozszerzyć... Podaj więcej szczegółów. Jaka firma windykacja, za co był dług, z kiedy był dług, jakimi dokumentami dysponowała firma windykacyjna. Opisz sytuację.