X
xlocal
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam serdecznie proszę o radę miałem w firmie intrum dług w wysokości 1400zl za rezwane umowy z orange .. po wielu miesiacach pis telefonów i w końcu nakazu zapłaty (Sądowy nakaz zapłaty) postanowiłem spłacić dług. Dziś po miesiacu od splacenia długo dostałem maila o pilnym kontakcie, więc zadzwoniłem zapytać co znowu chcą (dług spłacony z KRD zniknąłem). Ku memu zdziwieniu nieprzyjemny pan stwierdził , że mam jeszcze 260zl do spłaty za koszty komornicze.. Teraz ja się pytam skad niby te koszty? skoro żadnego komornika nie było , dług spłaciłem (sam intrum wysłał mi dane do przelewu i wiedział w którym dniu spłacę całość (zgodził się na to )) , a teraz mnie straszy jakimiś kolejnymi kosztami .. Czy to nie jest czasami kolejny ich sposób na wyciągniecie od ludzi kasy? . Co mam w tym przypadku zrobić ?
Ps. Przez telefon oświadczyłem panu nieprzyjemnemu , że dług mam spłacony , wszyskie koszty było na nakazie umieszczone , i niech się ode mnie odczepią bo w przeciwnym razie zgosze sprawę do prokuratury o nękanie mnie. Coś tam jeszcze próbował przegadać mnie ten nieprzyjemny typ ale się rozłączyłem.
Proszę o radę.
Ps. Przez telefon oświadczyłem panu nieprzyjemnemu , że dług mam spłacony , wszyskie koszty było na nakazie umieszczone , i niech się ode mnie odczepią bo w przeciwnym razie zgosze sprawę do prokuratury o nękanie mnie. Coś tam jeszcze próbował przegadać mnie ten nieprzyjemny typ ale się rozłączyłem.
Proszę o radę.