Spłata długu w Provident

• Autor wątku Autor wątku tenka86@wp.pl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tenka86@wp.pl

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
witam,,mam pytanie ponieważ to dla mnie bardzo ważne wziełam pożyczkę w Provident Polska,,dokładnie 26.01.2007 r,,,spłaciłam należność bez ich kolosalnych odsetek ponieważ zaszłam w ciąze i nie miałam z czego spłacać,,w 2007r nachodził mnie kierownik,,,o mało nie straciłam ciąży bo trafiłam do szpitala przez niego i to jakie miał podejście....na dzień dzisiejszy dowiedziałam sie że dług zostałał sprzedany,,i trafiła sprawa do sądu,,,nie otrzymywałam listów z wezwaniem do zapłaty gdyż w tamtych latach wyprowadziłam się z pod podanego adresu,,,nawet już nie mam pod tym adresem zameldowania...Wczoraj otrzymałam wiadomość że sprawa została skierowana do sądu,,,jeszcze nic nie otrzymałam bo nie mają mojego adresu...Co mam robić czy nie ulega przedawnieniu po 3 latach...Nie stać mnie na spłatę bo to jest 1500zł...Jak napisać pozew o przedawnienie pożyczki...bardzo proszę o pomoc...

jak wiesz jaki sąd - zorientuj się jaki podali adres. bo inaczej to jeszcze zdziwisz się jak wpadnie ci santa claus z kancelarii na herbatkę i wyniesie plazmę z chaty... a potem weź to odkręcaj... dopilnuj byś nakaz zapłaty orzymała na prawidłowy adres i w sprzeciwie podniesiesz zarzut braku istnienia roszczenia oraz przedawnienia. pzdr

Powrót