R
ruukiaa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam serdecznie. raz już miałam stosowność prosić o pomoc w tej sprawie jednak sprawa utknęła i zawisła w powietrzu. Już tłumacze. Po roku ciszy otrzymałam pismo od operatora za nieuregulowane płatności. Miałam niesamowite problemy finansowe i nie mogłam sytuacji rozwiązać, a bank nie chciał udzielić mi pożyczki na ten cel ze względu na to że prawdopodobnie operator zgłosił mnie do biku. w tej chwili, po rocznym upomnieniu, mam do zapłaty kwotę na 1800zł. Jestem na zasiłku i absolutnie nie wiem co robić.
Czy mogę ubiegać się o rozbicie zadłużenia na raty? czy jakikolwiek bank udzieli mi pomocy w takiej sytuacji? jestem zrozpaczona i naprawdę nie mam możliwości w tej chwili zdobycia takiej gotówki, a nie zależy mi na niczym innym jak na uregulowaniu tego długu. Bardzo proszę o pomoc
Czy mogę ubiegać się o rozbicie zadłużenia na raty? czy jakikolwiek bank udzieli mi pomocy w takiej sytuacji? jestem zrozpaczona i naprawdę nie mam możliwości w tej chwili zdobycia takiej gotówki, a nie zależy mi na niczym innym jak na uregulowaniu tego długu. Bardzo proszę o pomoc