Spółka cywilna BIK

• Autor wątku Autor wątku 10mann
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1

10mann

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam serdecznie,
ja z takim zapytaniem, firma w której jestem współwłaścicielem miała nieopłaconą jedną fakturę, niecałe 200 zł, faktura została spłacona ale niestety zostaliśmy dopisani do BIKu. Dowiedziałem się o tym dopiero gdy chciałem wziąć telefon na firmę.
Teraz moje pytanie czy jako osoba fizyczna też jestem zablokowy przed wzięciem abonamentu bądź kredytu czy to działa tylko na firmę?

Dziękuję i z góry dziękuję

10mann napisał:
nieopłaconą jedną fakturę, niecałe 200 zł, faktura została spłacona ale niestety zostaliśmy dopisani do BIKu.
Proszę nie opowiadać głupot.

Faktura nie była opłacona przez ponad rok. Spłacona została w zeszłym tygodniu. Nie mamy innych zadłużeń wszystko płacone jest w terminie, przypuszczam jedynie że to przez to.
Taką informacje dostałem w salonie plusa że nie dostanę abonamentu ponieważ jestem w bik

Marianowi chodziło o to, że za dług fakturowy nikt nie wpisuje do BIK. Jak już to chodziło za pewne o BIG. Spłać dług to będziesz mógł wziąć telefon.

Ja wiem że chodziło o BIG, nie o BIK. Tylko zwróciłem uwagę na bzdurny wpis.
Sprawdź BIG w terminie 22 dni od daty otrzymania przez wierzyciela tych pieniędzy. Jeśli wpis nadal będzie, to niezłe pieniądze możesz wygrać :)

Powrót