M
Manekin93
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam,przychodzę z nietypowa sprawa. Mój syn chodzi do przedszkola zespołu szkół. Na jedyn terenie sa w budynki ,jeden to klasa 1-3 i przedszkole a drugi to klasy 4-8.Dzisiaj gdy odprowadziłam małego to zatrzymała mnie Pani dyrektor szkoły (wręcz do mnie wybiegla) I poprosiła bym zmieniła styl ubierania się bo ubieram się jiebodpowiednio a jest to szkoła . Nie wydaje mi się by spodenki i bokserka były jakoś nieodpowiednie. Chwile chciałam z nią przedyskutować temat ale ona zbywała ciągłym ,,mogę Panią o to prosić? " I moje pytania brzmia: czy muszę faktycznie zmienić sposób ubierania jezeli ona ode mnie tego wymaga? czy dyrektorka może jakoś tego ode mnie wymagać? W sensie czy moze przez to zakazac mi wstępu do budynku? W regulaminie nie ma żadnej wzmianki o ubraniach rodziców a tym bardziej ani tam nie pracuje ani nie jestem ich pracownikiem. Dodam tylko ze od przejścia przez płot i dojścia do budynku jest minuta ,nawet mniej drogi a jednak Pani dyrektor twierdzi ze to problem by przez ten czas miała się pokazywać tak ubrana.