Sprawa w niemieckim sądzie

• Autor wątku Autor wątku viniciusjr
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
V

viniciusjr

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam, prosze o poradę. Chora psychicznie osoba porysowala moj motocykl srubokretem i rowniez wymalowala go farbą bo zostala wyrzucona z mojej kamiennicy po skargach reszty mieszkancow, w tym momencie przebywalem u fryzjera lecz po wyjsciu ta osoba caly czas stala przy moim motocyklu podszedlem zapytalem dlaczego to zrobil rozpoczela sie klotnia w koncu nie w wytrzymalem i uderzylem go z plaskacza w twarz po czym on z calej sily rzucil mnie w glowe srubokretem i uciekł a ja w szoku nie widzialem co sie dzieje wrocilem do fryzjera z krwia lecaca mi ciurkiem po twarzy. Zostala wezwana policja i karetka ktora zawiozla mnie na szycie do szpitala. Mieisac pozniej dostalem wezwanie do policje w celu rozpoznania sprawcy lecz nie skladalem zadnych oskrazen, zostalem zapewniony ze sprawca siedzi juz w psychiatryku. po 3 latach od zadarzenia. Dostalem wezwanie do sadu jako w swiadek bo w tym samym okresie porwał, zwiazał i przetrzymywal kobiete. I na podstawie tych dwoch zdarzen sad chcial go skazac. Na zeznaniach zeznalem ze z tego co pamietam to nie uderzylem go jako pierwszy ze strachu przed konsekwencjami . Czy w tej sytuacji cos mi grozi ?

Powrót