B
beasko7
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Czy dopuszczalne jest sprawdzenie dysku twardego laptopa i bilingu rozmów telefonicznych w sprawie rozwodowej?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Złożyłam pozew o rozwód, a mój mąż podejrzewa mnie o romans. Powiedział że złożył w prokuraturze odpowiednie zawiadomienie i będzie wyciągnięty biling mojego telefonu oraz sprawdzony dysk twardy pod kątem odtworzenia treści maili. Czy jest to możliwe że prokurator miesza się do sprawy rozwodowej??? Dodam, że pozew złożyłam z powodu znęcania się psychicznego nade mną, które trwa od lat. Czy to co mi powiedział może być kolejnym jego sposobem aby wzbudzić mój niepokój? Nie chciałabym aby treść maili została ujawniona z innych przyczyn. Czy ktoś może mi pomóc i odpowie na to pytanie?beasko7 napisał:Czy dopuszczalne jest sprawdzenie dysku twardego laptopa i bilingu rozmów telefonicznych w sprawie rozwodowej?