sprawdzenie wystawianych faktur...

• Autor wątku Autor wątku benji
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

benji

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam serdecznie

Powiem szczerze nie za bardzo wiem jak sformułować pytanie choć mam nadzieję, że mi się jakoś uda:) zacznę od tego, że interesuje mnie ten temat z prostego powodu, chcę pomóc komuś w tym zakresie a nie za bardzo wiem jak... Zacznę od początku... Znajoma pod wpływem i namową jednego oszołoma założyła firmę, rejestracja itp, wszystko zgodnie z literą prawa, pod wpływem emocji udzieliła mu pełnomocnictwa na tę firmę i tu zaczynają się klocki... Gość zwinął wszystkie dokumenty firmy i tyle go było widać... Temat jest w tej chwili zakończony pod tym względem, że firma jest zamknięta a dziewczyna za pośrednictwem swojego adwokata odzyskała dokumentację niemniej chodzi mi teraz o to czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy gość wystawiał jakieś faktury? On twierdzi, że nie ale jestem skłonny przypuszczać, że może być zupełnie inaczej a jeśli tak jest to dziewczyna może mieć w którymś momencie mocno po d...

Dziękuję za każdą informację.

[cytat:5knyo34p]czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy gość wystawiał jakieś faktury?[/cytat:5knyo34p]
nie ma takiej możliwości

rozumiem, że nie ma do momentu aż nie zainteresuje się tym urząd skarbowy?

[cytat="benji":380ebu20]rozumiem, że nie ma do momentu aż nie zainteresuje się tym urząd skarbowy?[/cytat:380ebu20] tak - lub inne organa powołane do ścigania przestępstw i wykroczeń np. Policja, UC, UKS i wiele innych...

Powrót