B
benji
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam serdecznie
Powiem szczerze nie za bardzo wiem jak sformułować pytanie choć mam nadzieję, że mi się jakoś uda
zacznę od tego, że interesuje mnie ten temat z prostego powodu, chcę pomóc komuś w tym zakresie a nie za bardzo wiem jak... Zacznę od początku... Znajoma pod wpływem i namową jednego oszołoma założyła firmę, rejestracja itp, wszystko zgodnie z literą prawa, pod wpływem emocji udzieliła mu pełnomocnictwa na tę firmę i tu zaczynają się klocki... Gość zwinął wszystkie dokumenty firmy i tyle go było widać... Temat jest w tej chwili zakończony pod tym względem, że firma jest zamknięta a dziewczyna za pośrednictwem swojego adwokata odzyskała dokumentację niemniej chodzi mi teraz o to czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy gość wystawiał jakieś faktury? On twierdzi, że nie ale jestem skłonny przypuszczać, że może być zupełnie inaczej a jeśli tak jest to dziewczyna może mieć w którymś momencie mocno po d...
Dziękuję za każdą informację.
Powiem szczerze nie za bardzo wiem jak sformułować pytanie choć mam nadzieję, że mi się jakoś uda
Dziękuję za każdą informację.