J
JANTARKA
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
zwracam się z prośbą o pomoc , Jestem wdową i wychowuję samotnie syna w wieku 14 lat niestety dzięki Urzędowy Miasta i Gminy R. zostałam bezdomna , a wszystko zaczęło się od Bezprawnego pozbawienia mnie dachu nad głową ., byłam ujęta w umowie najmu wraz z Zbigniewem R lecz podczas mojej nieobecności urząd gminy,zamienił mieszkanie na małe i ujął tylko trzy osoby na umowie najmu pana R., tym samym pozbawił mnie oraz syna dachu nad głową , syn przez półrocze wraz ze mną tułał się po znajomych i rodzinie by uczęszczać do szkoły ponieważ pan zastępca Burmistrza obiecał ,że postara się nam pomóc byłam cierpliwa , lecz po skontaktowaniu się z panem Burmistrzem dowiedziałam się że niestety nie mogą mi pomóc Zwracam się o pomoc ponieważ moim zdaniem ,naruszono wszystkie prawa mojej i syna osoby ,pozbawiono nas nie tylko dachu nad głową ale i godności ,, i nadal się to robi , nie jestem osobą pijącą czy zdegenerowaną czy,zdeprawowaną, przez całe swoje życie byłam osobą z zasadami i żyłam z wiarą w sprawiedliwość , Wychowałam dzieci na porządnych ludzi . zamieszkałam w R. z wiarą w ludzką uczciwość . Zaopiekowałam się dwójką chłopców ,oraz chorą matką Zbigniewa R,pracowałam w Szpitalu Opiekuńczo-Leczniczym jako stażystka . Ukończyłam kurs Opiekuna społecznego, z powodu choroby córki zmuszona byłam wyjechać a w tym czasie doznałam takiej niesprawiedliwości , poznałam co to Bezprawie w R .Pisząc , starałam się skontaktować z Zastępcom Burmistrza lecz niestety pan zastępca unika rozmowy , Niedługo rozpocznie się rok szkolny a mój syn nie będzie mógł podjąć nauki ponieważ nie ma gdzie mieszkać , ja nie będę miała pieniędzy ,ponieważ , jestem bezdomna i nie zarejestrowana w Urzędzie pracy ,zastanawiam się czy takie bezprawie może być tolerowane . . Dlatego Błagam o POMOC i mam nadzieję ,że zakończy się Bezprawie w R. A ja ponownie będę mogła żyć spokojnie z wiarą w Polską sprawiedliwość , spokojnie wychować syna na dobrego człowieka a wnukom powiedzieć ,że mimo tylu przykrości zaznanych przez urzędników bez serca , był ktoś kto mi pomógł na nowo uwierzyć w sprawiedliwość, i wrócił wiarę w Ludzi.
z poważaniem Halina Więckowska
z poważaniem Halina Więckowska