K
kas78
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Dzień dobry. Bardzo prosze osoby mądrzejsze ode mnie o porade
Na początku kwietnia zakupiłam na allegro od firmy dekorującej wnętrza fototapetę. Wzór zdjęcia wybrałam na stronie z oferty sprzedającego. Zrobiłam przelew na ponad 300 zł , fototapeta dotarła w dość szybkim tempie, ładnie opakowana itp. Przeleżała u mnie bez otwierania 2 tygodnie i 3 dni temu chciałam ją położyć na ścianę. Po odwinięciu trzech części okazało się, że jedna z nich jest rozmazana, kwiatki to plamy i drastycznie odbiega jakością od dwóch pozostałych pasków, które są super wyrażne. Zadzwoniłam do sprzedawcy i kazał mi zrobić zdjęcie po czym na nastepny dzien mnie poinformował, że to nie jego wina tylko zdjęcie jest żle zrobione, fotograf żle wykonał . Powiedziałam, że jestem oburzona, mógł mnie o tym poinformować w trakcie drukowania , ja wybrałam sobie zdjecie z jego oferty . Po burzliwej rozmowie Pan zaproponował, że mam wybrać nastepne zdjęcie i on mi wykona nową fototapetę a tą wadliwą odeślę mu. Jednakże od wczoraj nie odpisuje na moje smsy i nie odbiera telefonu. Wolałabym żeby mi oddał pieniądze bo nawet jeśli faktycznie wykona mi nową to może mi zrobić po złości i wykonac na gorszym papierze ( ja zamówiłam najdroższą opcję) , ja nie znam się na tym i pewnie nie rozpoznam. Jednakże Pan pieniedzy nie chce zwrócić. Prosze mi doradzić co w tej sytuacji mogę zrobić ? Od zakupu mineły już 24 dni. Z góry dziękuję i pozdrawiam