Sprzedaje e-boka i mam problem

• Autor wątku Autor wątku oniee
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
O

oniee

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
14
Sprzedaje e-boka i mam problem, poniewaz sa tam informacje dzieki którym mozna uzyskac dowolna liczbe kont premium rapidshare. Jaka klauzure musze napisac w książce aby nie miec żadnych problemów przez nią, konta sa uzyskiwane za pomocą phisigu, co podpada pod paserstwo, z tego co wiem to moge informowac jak to działa moge sprzedawać wiedze ale nie moge jej wykozystać

Niniejsza książka służy tylko i wyłącznie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Autor książki nie ponosi żadnej odpowiedzialności za niewłaściwe wykorzystywanie zawarte w niej wiedzy. Phishing jest nielegalny i niezgodny z prawem!

Art. 287§ KK
1. „Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przesyłanie informacji lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis na komputerowym nośniku informacji,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”

Ostatnia edycja:
Hmm zablokowali mi aukcje:mad: w uzasadnieniu napisali, że: cytuje
"Na Allegro można oferować publikacje elektronicznie w sytuacji, gdy Sprzedający jest autorem oferowanej publikacji i potrafi ten fakt udokumentować podając w opisie aukcji numer ISBN nadany publikacji, zaś publikacja stanowi oryginalne wydawnictwo i jej sprzedaż odbywa się w zgodzie z licencją. Dodatkowo w momencie wystawiania aukcji numer ISBN musi figurować w bazie danych Biblioteki Narodowej

Nie jest dozwolona sprzedaż tzw. ebooków, których licencja pozwala na nieograniczony obrót publikacjami. Nie można także wystawiać na Allegro tych publikacji, które zostały zakupione (także na Allegro) od autorów. Ponadto, aby uniknąć nadużyć, zakazany jest obrót publikacjami elektronicznymi, które mają wielu autorów (tzw. prace zbiorowe) bądź zawierają informacje ogólnie dostępne, np. w Internecie.Więcej informacji w Pomocy Allegro

Nasze działania opierają się głównie na zgłoszeniach od Użytkowników oraz firm i instytucji, których część uczestniczy w Programie Współpraca w Ochronie Praw. Chcielibyśmy kontynuować współpracę z Tobą, ale ponowne wystawienie tego typu towaru lub inne naruszenie zasad może spowodować trwałe zawieszenie dostępu do Allegro (więcej informacji).

Jeśli masz wątpliwości i chciałbyś odpowiedzieć na ten e-mail, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego"

Właściwie to mam zamiar sprzedać skrypt a ten e-book to Tylko plik z pomocą Jak mam opisac aukcje aby mi jej nie usunięto?

Nie pomagamy na forum osobą które mają na celu oszukiwać lub pomagać w oszukiwaniu.

Temat zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót