D
daerragh
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
Witam. Sprzedałem jako osoba prywatna telefon Samsung w wersji Live Demo Unit, klient chce zwrotu, bo twierdzi, że nie wiedział, że z niego nie można dzwonić. Czy treść aukcji wprowadza w błąd? Dodam, że kupujący dzwonił do mnie przed zakupem i pytał dlaczego tak tanio, wiec spytałem czy wie, że to wersja Live Demo Unit, odpowiedział, że wie. Telefon za 1/3 ceny normalnej wersji. SM-G928X to oznaczenie wiersji Live Demo, nie wersji retail.
Oto treść aukcji:
^^^^^^^^
Samsung Galaxy S6 Edge+:
KONTAKT:
Tel. kom: 123456789
Cena do negocjacji.
Do sprzedania mam Samsunga Galaxy S6 Edge+ SM-G928X, 4GB RAM, 32 GB pamięci. Jest to wersja Live Demo Unit. Może służyć jako wydajna maszynka do gier, aparat, kamera wideo itp. WiFi działa, aparat 16 MPix działa itp. Technicznie sprawny. Stan wizualny jest natomiast idealny, egzemplarz jest jak nowy. Sprzedaję go z zastępczą ładowarką USB. Posiada Androida 5.1.1 Lollipop.
Na wyświetlaczu są lekko wypalone jakies napisy, co widać na drugim zdjęciu na środku ekranu, obok zegara. Jest to przypadłość ekranów AMOLED. Na przycisku home jest ryska ok. 2mm.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Oto treść aukcji:
^^^^^^^^
Samsung Galaxy S6 Edge+:
KONTAKT:
Tel. kom: 123456789
Cena do negocjacji.
Do sprzedania mam Samsunga Galaxy S6 Edge+ SM-G928X, 4GB RAM, 32 GB pamięci. Jest to wersja Live Demo Unit. Może służyć jako wydajna maszynka do gier, aparat, kamera wideo itp. WiFi działa, aparat 16 MPix działa itp. Technicznie sprawny. Stan wizualny jest natomiast idealny, egzemplarz jest jak nowy. Sprzedaję go z zastępczą ładowarką USB. Posiada Androida 5.1.1 Lollipop.
Na wyświetlaczu są lekko wypalone jakies napisy, co widać na drugim zdjęciu na środku ekranu, obok zegara. Jest to przypadłość ekranów AMOLED. Na przycisku home jest ryska ok. 2mm.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ostatnia edycja: