F
Foskam
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam Sprzedałem konsolę PS3
///////
///////Opis Konsoli ////////
Posiadam na sprzedaż konsolę Playstation 3 Fat 80Gb CechK04 do której dodaję nowego bezprzewodowego pada na gwarancji(2 lata) w 100% współpracującego z konsolą i każda grą. Konsola czyta ładnie płyty, wszystkie porty
usb działają. Jest to konsola Fat więc nie ma problemu z przegrzewaniem się tak jak slimy, konsola chodzi cicho
Gry zainstalowane na konsoli :
- Ace Combat Infinity
-Fifa World Cup Brazil 2014 demo
-Deathmatch Village
-Capcom Arcade Cabinet
-Uncharted 3 Oszustwo Drake'a Multi
-Singstar
O konsolę dbałem, dlatego wszystko działa w 100%.
Konsola może zostać przerobiona ponieważ jest to Fat.
Po przeróbce można grać w gry pobrane z internetu i wrzucone na pendrive , płytę albo dysk.
Na zdjęciach nie miałem jeszcze zainstalowanego Uncharted 3.
W zestawie są :
-Konsola PS3
-kabel zasilający
-kabel HDMI
-Pad Natec Genesis PV 44
-paragon
Możliwa wysyłka(kurier lub paczkomaty) lub odbiór osobisty w Gdańsku.
W razie pytań pisać i dzwonić a także wysyłać maile.
////////
///// Konsolę sprzedałem w czwartek rano dzisiaj jest sobota. Kupujący sprawdził działanie konsoli u mnie w domu- grał tak z 10 min i ją kupił. Dzisiaj dzwoni do mnie i mówi że konsola wyłącza się z powodu przegrzania po 30min.
On chce teraz oddać mi konsolę. Czy muszę się na to godzić ? Czy muszę przyjąć konsolę ?
///////
///////Opis Konsoli ////////
Posiadam na sprzedaż konsolę Playstation 3 Fat 80Gb CechK04 do której dodaję nowego bezprzewodowego pada na gwarancji(2 lata) w 100% współpracującego z konsolą i każda grą. Konsola czyta ładnie płyty, wszystkie porty
usb działają. Jest to konsola Fat więc nie ma problemu z przegrzewaniem się tak jak slimy, konsola chodzi cicho
Gry zainstalowane na konsoli :
- Ace Combat Infinity
-Fifa World Cup Brazil 2014 demo
-Deathmatch Village
-Capcom Arcade Cabinet
-Uncharted 3 Oszustwo Drake'a Multi
-Singstar
O konsolę dbałem, dlatego wszystko działa w 100%.
Konsola może zostać przerobiona ponieważ jest to Fat.
Po przeróbce można grać w gry pobrane z internetu i wrzucone na pendrive , płytę albo dysk.
Na zdjęciach nie miałem jeszcze zainstalowanego Uncharted 3.
W zestawie są :
-Konsola PS3
-kabel zasilający
-kabel HDMI
-Pad Natec Genesis PV 44
-paragon
Możliwa wysyłka(kurier lub paczkomaty) lub odbiór osobisty w Gdańsku.
W razie pytań pisać i dzwonić a także wysyłać maile.
////////
///// Konsolę sprzedałem w czwartek rano dzisiaj jest sobota. Kupujący sprawdził działanie konsoli u mnie w domu- grał tak z 10 min i ją kupił. Dzisiaj dzwoni do mnie i mówi że konsola wyłącza się z powodu przegrzania po 30min.
On chce teraz oddać mi konsolę. Czy muszę się na to godzić ? Czy muszę przyjąć konsolę ?