Stalker

• Autor wątku Autor wątku WiolaDAMIAN12
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

WiolaDAMIAN12

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mieszkam na wiosce pod Legnicą. Od lat doświadczam " uporczywego nękania" art. 190a kk z wszelkimi odmianami stal kingu.
Moim osobistym stal kerem jest pseudo ojciec psychopata i przestępca z sekty Jehowych. Niszczy on moje życie w każdy możliwy sposób. W tym roku aplikowałam do szkoły doktorskiej na nauki prawne, ale jeden telefon przestępcy na uczelnie i pozbyłam się marzeń. Szukałam promotora i potrzebowałam opinii o przydatności do pracy naukowej. Ale profesorowie na Uniwersytecie Jana Długosza w Częstochowie BOJĄ SIĘ PRZESTĘPCÓW wszyscy odmówili. Tak było również w Poznaniu i w Zielonej Górze. Dla mnie żenujące.
Pseudo ojciec i jego patologiczna rodzina w świetle przepisów prawa powinni już dawno siedzieć w więzieniu. Ale policja z Legnicy jest zupełnie odmiennego zdania. I tak chodzące NIC ustawia mi życie, które jest nieustannym powodem drwin patologii beza wykształcenia. Mam problemy w urzędach np. Skarbowym, Urzędzie Gminy, bo tak sobie wymyślił przestępca. Nawet komornika miałam wymyślonego. Będąc na wakacjach nad Soliną został mi podcięty wężyk z płynem hamulcowym w lewym tylnym kole - czy tak robi normalny człowiek.
Od lat szukam sposobu jak się pozbyć tego pana ze swojego życia.

Dlaczego Policja nie doszukała się przestępstwa? Jak to uzasadnili? Czy odwoływałaś się... ?

Powrót