stalking pomoc

• Autor wątku Autor wątku gracjanka00
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gracjanka00

witam mam od 2 lat stalking w postaci sms z bramki internetowej i moje pytanie jest takie jedne z tych esmseow zawiera treści oznajmujące co dana osoba chciała zrobić lub grozonce i ublizajonce mej osobie nagminnie czy mam szanse by ta osobe ukarali wnosząc tylk:what::what::what:o sms z bramki ? i jak takie pismo ma wyglądać była bym wdzięczna za jakakolwiek podpowiedz

witam mam od 2 lat stalking w postaci sms z bramki internetowej i moje pytanie jest takie jedne z tych esmseow zawiera treści oznajmujące co dana osoba chciała zrobić lub grozonce i ublizajonce mej osobie nagminnie czy mam szanse by ta osobe ukarali wnosząc tylk:what::what::what:o sms z bramki ? i jak takie pismo ma wyglądać była bym wdzięczna za jakakolwiek podpowiedz
Poprostu udaj się do najbliższej jednostki policji, na dyżurze przedstaw sytuację,zostaniesz pewnie wtedy zaprowadzona do pokoju gdzie złożysz zawiadomienie i pokażesz te smsy i dalej już się tym zajmie policja.

A po jakimś czasie, z dużym prawdopodobieństwem dostaniesz postanowienie o umorzeniu z powodu nie wykrycia sprawcy.

ja miałem to samo, pokazałem wszystkie smsy i sprawce znaleziono, po prostu ktoś się uparł na mój nr telefonu i pisał losowo do mnie.

skoro sa smsmy to jest sprawca nie widzę podstaw do umorzenia skoro jest nękanie

Powrót